hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? 18 Aralık 2020 son dakika altın fiyatları

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL 18 Aralık 2020 son dakika altın fiyatları
    expand

    Dolar kurundaki gerilemeye rağmen ons altının yönünü bin 900 dolar barajına çevirmesinin ardından iç piyasada altının gram fiyatı önemli bir kayıp yaşamadı. Bir süredir 460—470 lira bandında ilerleyen altının gramı önümüzdeki günlerde de dolar ve ons altın kaynaklı değişimler yaşayabilir. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL ve son dakika altın fiyatları verileri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gramı haftanın kapanış gününde ons altına bağlı olarak değişim yaşamayı sürdürdü. Dünya genelinde aşı haberleri sonrasında altının onsunda yaşanan ciddi düşüş, yeni önlemlerin alınmaya başlanması ve sürecin uzamasıyla birlikte yerini yeniden yukarı yönlü değişimlere bırakmıştı. Ons altının yönünü bin 900 dolara çevirmesinin ardından iç piyasadaki altın fiyatları da bu değişimden etkilendi. İşte altında son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 18 Aralık 2020 Cuma günü 467 lira seviyesinden işleme alınıyor. Gram altının 467 TL olduğu aynı dakikalarda ons altın ise bin 885 dolarda bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Hafta kapanışında çeyrek altın alış fiyatı 757 TL olurken satış fiyatı ise 765 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Ons altındaki artışla birlikte 3 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 26 liradan alınıp, 3 bin 49 liradan satışa sunuluyor.


    Dolar ne kadar, euro ve sterlin hafta kapanışında kaç TL? 18 Aralık 2020 döviz kurları | Video

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow