hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç oldu? 4 Aralık Cuma 2020 altın fiyatları 

    Çeyrek altın bugün ne kadar Gram altın kaç oldu 4 Aralık Cuma 2020 altın fiyatları
    expand

    Son dakika altın fiyatlarına göre altın piyasası yükselişe geçti! Haftanın son işlem gününde altın fiyatları 4 Aralık Cuma günü altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. Salgın sürecinde yatırımcısının tercihlerinden olan altın, aşı haberleri sonrasında düşüşe geçmişti. Dün akşam saatlerinde yükselişe geçen altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 4 Aralık 2020 altın fiyatlarında son dakika verileri…

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sabah saatleriyle birlikte altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Güncel altın fiyatları verileri ons altındaki yükselişle birlikte yenilenmeye devam ediyor. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 1.840 dolardan işleme alınıyor. Hem ons altında yaşanan gerileme hem de dolar kurundaki düşüş gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmişti. Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir grafikle düşüş içerisinde kapatan çeyrek altın güne 765 liradan başladı Peki, dün yükseliş seyri gösteren altın fiyatlarında son durum ne olur? İşte altın piyasasında son veriler…

    4 ARALIK CUMA GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    4 Aralık Perşembe 2020 günü altının gramı 466,15 liradan işleme alınıyor. Gram altında şu an itibarıyla yükseliş yaşanıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 756,00 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 765,20 lirada konumlanmış durumda. 

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Hem alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 3.023,60 satış fiyatı ise 3.050,90 TL.

    YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Yarım altın alış fiyatı bugün 1.512,00 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.539,70 lirada konumlanmış durumda.

    22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

    22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 422,00 satış fiyatı ise 424,50 liradan işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi?


    4 Aralık Cuma altın piyasasına bakıldığında 1800 doların altında sayılı gün geçiren ons altın tekrardan bu seviyenin üzerine çıkmış durumda. Uzmanlara göre 10 Aralık’taki Avrupa Merkez Bankası toplantısı altın ve döviz fiyatlarına yeni bir ayar getirebilir. 2021 yılında altın ve döviz fiyatları sert bir şekilde yükselişe geçebilir. Gram Altının yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam edeceğini ve yükseliş trendini sürdüreceğini öngörüyor. Teknik olarak Altın gram cinsi, orta vadeli kısa vadeli 455.65’deki önemli direncini yukarı yönlü kırdı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow