hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar, kaç TL? 10 Aralık Perşembe 2020 altın fiyatları düştü mü? | Video

    Son dakika altın fiyatları yeniden düşüşe geçti! Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları 10 Aralık Perşembe 2020 altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. Salgın sürecinde yatırımcısının tercihleri arasında olan altın, aşı haberleri sonrasında düşüşe geçmişti. Altının gramını belirlemede aktif rol oynayan altının ons fiyatı güne düşüşle başladı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 10 Aralık Perşembe 2020 altın fiyatları..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yatırımcısının güvenli limanı olarak görülen altın haftanın dördüncü işlem gününde de ilgiyle takip ediliyor. Altın fiyatları, ons fiyatındaki düşüşle birlikte aşağı yönlü seyir gösterdi. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 1.829 dolardan işleme alınıyor. Ons altında yaşanan gerileme gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmeye başladı. Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir grafikle yükseliş içerisinde kapatan çeyrek altın güne 756 liradan başladı Peki, düşüş seyri gösteren altın fiyatlarında son durum ne olur? İşte 10 Aralık Perşembe altın piyasasında son veriler…

    Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde aşağı yönlü hareketliliğini sürdürüyor. Altının ons fiyatındaki artışa paralel değer kazanan gram altın, önceki günü 466 liradan tamamlamıştı. Gram altın fiyatı, yeni güne yatay bir başlangıç yaparak 460 TL'den başladı.

    10 ARALIK PERŞEMBE GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gramı bugün 460 liradan işleme alınıyor. Gram altında şu an itibarıyla düşüş yaşanıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 747,90 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 756,10 lirada konumlanmış durumda. 

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Geçtiğimiz günlerde alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 2.991,70 satış fiyatı ise 3.012,70 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Yarım altın alış fiyatı bugün 1.495,90 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.512,10 lirada konumlanmış durumda.

    22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

    22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 416,54 satış fiyatı ise 432,65 liradan işlem görüyor.

    Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi 2020?

    Analistler, yeni tip koronavirüs aşısı ve Brexit konusundaki olumlu haber akışının altının ons fiyatını baskıladığını söylüyor. Ons altın fiyatları aşı ve teşvik paketi haberleriyle güç kaybetmeye başladı. İlerleyen günlerde, aşı ve paketle ilgili gelişmeler altının seyri açısından önemli olacak. Bugün için açıklanacak ikincil düzey ABD verileri var. Ons tarafında kısmi hareketlilik olsa da dolar kurunda yaşanan yatay seyir gram altın ve gümüşün yatay kalmasına neden oluyor. Uzmanlar piyasalarda durgunluk söz konusu olduğunu ve 16 Aralık ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısıyla birlikte piyasada hareketlilik olabileceğini belirtiyor. Aşı konusunun ise piyasadaki etkisini azaltmaya başladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow