hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar, kaç TL? 26 Aralık Cumartesi 2020 altın fiyatları

    Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar, kaç TL 26 Aralık Cumartesi 2020 altın fiyatları
    expand

    Hafta sonunun ilk gününde altın fiyatları 26 Aralık Cumartesi 2020 altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. Salgın sürecinde yatırımcısının tercihleri arasında olan altın, aşı haberleri sonrasında düşüşe geçmişti. Geçtiğimiz gün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dalgalanmaya devam eden altın piyasasındaki son veriler merak ediliyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 26 Aralık Cumartesi 2020 altın fiyatları..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yatırımcısının güvenli limanı olarak görülen altın hafta sonunun ilk işlem gününde de ilgiyle takip ediliyor. Altın fiyatları dün itibarıyla, ons fiyatındaki düşüşle birlikte aşağı yönlü seyir gösterdi. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 1.880 dolardan işleme alınıyor. Ons altında yaşanan gerileme gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmeye başladı. Çeyrek altın güne 750 liradan başladı. Gram altın fiyatı ise, yeni güne yatay bir başlangıç yaparak 458 TL'den başladı. Peki, düşüş seyri gösteren diğer altın fiyatlarında son durum ne olur? İşte 26 Aralık Cumartesi altın piyasasında son veriler…

    Altın fiyatları hafta sonu piyasasına göre aşağı yönlü hareketliliğini sürdürüyor. 

    26 ARALIK CUMARTESİ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Gram altın alış: 458,36 TL

    Gram altın satış: 458,65 TL

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış: 742,00 TL

    Çeyrek altın satış: 750,90 TL

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Cumhuriyet altını alış: 3.024,00 TL

    Cumhuriyet altını satış: 3.070,00 TL

    Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar, kaç TL 26 Aralık Cumartesi 2020 altın fiyatları

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Yarım altın alış: 1.485,30 TL

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yarım altın satış: 1.499,60 TL

    22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

    22 ayar bilezik alış: 416,50 TL

    22 ayar bilezik satış: 419,50 TL

    TÜM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

    ALTIN YORUMLARI

    Analistler, Avrupa Birliği ile İngiltere'nin Brexit sonrası ticari ilişkileri belirleyecek anlaşma müzakerelerinde uzlaşmaya varmasıyla küresel piyasalardaki risk algısının görece azaldığını, bu durumun da altının ons fiyatını baskıladığını söylüyor. Dün olduğu gibi zaman zaman hareketlilik artsa da hafta başından bu yana ağırlıklı olarak durgun bir seyir izleyen ons altında anlamlı bir farklılık göze çarpmıyor.

    Haftanın son işlem gününde tüm piyasaların kapalı olması nedeniyle bugün fiyatlarda belirgin bir farklılık oluşmayacağı ve ons altının haftayı mevcut seviyelerden çok fazla uzaklaşmadan kapatacağı tahmin ediliyor. Uzmanlara göre, 2021 yılının ilk çeyreğinde ons altın fiyatları için aşağı yönlü hareketler sürebilir.

    DSÖ, 2021 yılında aşının yüzde 70 etkili olabileceğini açıklamıştı. Analistler, böyle bir senaryoda altın fiyatları için aşağı yönlü hareketler ciddi anlamda devam edebilir yorumunu yapıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow