hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç TL? 21 Kasım 2022 altın fiyatları

    Çeyrek altın ne kadar Altının gramı kaç TL 21 Kasım 2022 altın fiyatları
    expand

    Haftanın ilk işlem günü olan 21 Kasım 2022 Pazartesi günü altın fiyatları önemli seviyelerde yer almaya devam ediyor. Altın onsunda yaşanan önemli artış gram fiyatı içerisinde haftalık bazda 50 liraya yakın bir artış sağlamıştı. Peki, bugün hafta açılışında çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? İşte 21 Kasım 2022 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı ons altında yaşanan değişimleri ve iç piyasadaki fiyatları yakından takip etmeyi sürdürüyor. Altının onsunda yaşanan yükseliş geçtiğimiz hafta altın piyasasında fiyatları yukarı çekmişti. Yeni haftada ise hafif çaplı gerileme yaşansa da altın geçtiğimiz haftada yakaladığı yükselişin etkisiyle önemli seviyelerde yer almaya devam ediyor. İşte CNN TÜRK Finans sayfasında yer alan bilgilere göre altın fiyatlarında son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 21 Kasım 2022 Pazartesi günü 1043 lirada bulunuyor. Ons altında gerileme yaşanmaması durumunda altının gramının bin lira barajının üzerindeki konumunu koruması bekleniyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerin başında gelen çeyrek altın ise bugün 1689 liradan geri alınırken 1735 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR, KAÇ TL?

    Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise 6987liradan geri alınırken 7106 liradan da satışa sunuluyor.

    CANLI ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Diğer altın türlerinde son durum ise şöyle;

    Çeyrek altın ne kadar Altının gramı kaç TL 21 Kasım 2022 altın fiyatları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow