hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 1 Aralık Salı 2020 altın fiyatları  

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 1 Aralık Salı 2020 altın fiyatları
    expand

    Haftanın ikinci gününde altın fiyatları 1 Aralık Salı günü altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. Pandemi sürecinde yatırımcısının tercihlerinden olan altın, aşı haberleri sonrasında düşüşe geçmişti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte altın fiyatlarında son dakika verileri…

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güncel altın fiyatları verileri ons altındaki düşüşle birlikte yenilenmeye devam ediyor. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 7787 dolardan işleme alınıyor. Aşı haberleri sonrasında gelen altının onsundaki ciddi düşüş iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkilemişti. Hem ons altında yaşanan gerileme hem de dolar kurundaki düşüş gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmişti. İşte altın piyasasında son veriler…

    1 ARALIK SALI GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    1 Aralık Salı 2020 günü altının gramı 454,03 liradan işleme alınıyor. Dün gram altının fiyatı ise 447 liradan işlem görüyordu. Altında hafif bir yükseliş söz konusu.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 737,10 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 745,30 lirada konumlanmış durumda.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Hem alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 2.946,20 satış fiyatı ise 2.968,20 TL.

    YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Yarım altın alış fiyatı bugün 1.474,10 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.498,70 lirada konumlanmış durumda.

    22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

    22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 414,50 satış fiyatı ise 416,00 liradan işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi?

    Altın fiyatları son 6 ayın en düşük rakamlarını görüyor. Günlerdir düşüş modunda seyreden altın fiyatlarında 1 Aralık Salı itibarıyla bir hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketliliğin gün içinde yukarı doğru olup olmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda 500 lirayı aşan gram altın bugün 440 bandına kadar çekildi. Altındaki dalgalanmalar bu şekilde devam ederken küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar Altın düşer mi? Altın yükselir mi? sorularının cevabını arıyor.

    Ons altın fiyatları 300 doları aşan kayba uğrarken, gram altın fiyatları tarafında ise kayıp 100 TL oldu. Uzmanlar aşı gelişmeleri konusunda Aralık ayının kritik olduğunu ifade ederken, pandemi sürecinde şimdiye kadar riskten kaçış için güvenli liman altın talebini artıran yatırımcıların son dönemde riskli varlıklara yöneldiğini bildirdi. Uzmanlara göre altın fiyatları biraz daha düşebilir ancak yükseliş söz konusu olursa satış için bir fırsat niteliğinde değerlendirilebilir. Gram altın fiyatları için muhtemelen ons altına paralel ya da negatif seyrin bir süre daha devam etmesi beklenebilir.

    GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow