hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç lira? Son dakika 1 Mart 2021 altın fiyatları

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç lira Son dakika 1 Mart 2021 altın fiyatları
    expand

    Hafta sonu bin 727 dolar seviyelerine kadar gerileyen ons altın iç piyasadaki altın türlerini de etkilemiş çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında düşüş yaşanmıştı. Haftanın ilk işlem gününde ons altın yeniden bin 751 dolara yükselirken bu kez dolar kurundaki gerileme altının yükselişinin önünü kesti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 1 Mart 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni haftanın ilk işlem günüde altın fiyatları, ons altın ve dolar kuru kaynaklı değişimler yaşadı. Hafta sonuna oranla ons altında artış yaşanırken altının onsunun bin 751 dolara çıkmasıyla birlikte gözler iç piyasadaki altın fiyatlarına yöneldi. Bu kez de dolar kurundaki düşüş nedeniyle iç piyasadaki altın fiyatları ons altının yükselişinden nasibini alamadı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı yeni haftanın ilk işlem gününde 415 liradan işlem görüyor. Ons altındaki artışa rağmen dolar kurundaki düşüş nedeniyle gram altın bugün yüzde 0,68’lik bir artış gösterdi.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 680 liradan alınırken satış fiyatı ise 703 lirada konumlanmış durumda.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Uzun süredir fiyatı 3 bin liranın altında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 710 liradan alınırken 2 bin 815 liradan da satışa sunuluyor.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow