hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç lira? 14 Mart 2021 son dakika altın fiyatları

    Hafta sonu çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç lira 14 Mart 2021 son dakika altın fiyatları
    expand

    Haftanın son gününde altın fiyatları dolar kuru ve ons altın etkisiyle hafif çaplı yükseliş gerçekleştirdi. Çeyrek altın ve gram altın gibi iç piyasadaki altın türleri 14 Mart 2021 Pazar günü yaşadıkları yükselişlerle eşik seviyelerine yaklaştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç lira? İşte 14 Mart 2021 son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta kapanışı sonrası altın piyasasındaki güncel durum netleşti. Dolar kuru ve ons altın kaynaklı değişimler bu hafta da gerçekleşti. Dolar’ın 7,56 lira seviyelerine çıkması ve ons altının bin 700 dolar barajını aşarak bin 723 dolar üzerinden işleme alınması iç piyasadaki altın fiyatlarına yaradı. İşte Bigpara’dan alınan güncel veriler…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gramı haftanın son gününde yaşadığı yüzde 1,19’luk yükselişle birlikte 419,34 lira seviyesine yükselirken 420 lira eşiğine bir adım daha yaklaştı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın bugün 684 liradan alınırken 695 liradan satışa sunuluyor. 700 lira barajına doğru ilerleyen çeyrek altının hangi seviyede konumlanacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    3 bin lira barajından uzak bir görünüm çizen cumhuriyet altını ise 2 bin 725 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı 2 bin 775 lirada bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow