hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 25 Nisan 2021 anlık güncel altın fiyatları

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 25 Nisan 2021 anlık güncel altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın gibi altın türlerinde haftanın son günü olan 25 Nisan 2021 Pazar günü güncel durumu gösterdi. İç piyasada dolar kuru etkisiyle altın yükselişe geçerken ons altın ise bin 770 dolar seviyelerinde dengelenme aşamasına geçti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın son gününde iç piyasada dolar kuru etkisiyle yükselişe geçti. Altın yatırımcısın gözünü çevirdiği ons altında ise hafta sonu önemli bir değişim gözlemlenmedi. Peki, dolar kuru etkisi sonrasında altın türlerinde son rakamlar neler?

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın son dönemdeki yükselişle birlikte bugün 770 liradan alınırken 789 liradan da satışa sunuluyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gramı ise 25 Nisan 2021 Pazar günü 478,09 lira seviyelerinde yer alıyor. Kurdaki değişimlerin devam etmesi halinde altının gramı da 480 lirayı zorlayacak.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Geçtiğimiz günlerde hem alış fiyatında hem de satış fiyatında 3 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün 3 bin 61 liradan alınırken 3 bin 141 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 26 Nisan 2021 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte netlik kazanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow