hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 27 Haziran 2021 güncel altın fiyatları

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 27 Haziran 2021 güncel altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları uzun süre yatırımcısının yüzünü güldürse de geçtiğimiz haftalarda yaşanan istikrarlı düşüş bozdurmalara neden olmuştu. Bin 900 dolarlardan bin 780 dolarlara kadar gerileyen altının onsu, düşüşteki ana etken oldu. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, iç piyasada gram altın kaç TL? İşte 27 Haziran 2021 son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı bir yandan ons altındaki gelişmeleri takip ederken bir yandan da dolar kurunda yaşanan değişimleri gözlemliyor. Ons altının geçtiğimiz haftalarda yaşadığı sert ve uzun vadeli düşüş altında hızlı çekilmelere neden olmuştu. 524 liralara kadar çıkan altının gramı istikrarlı düşüş sonrası 497 liralara kadar gerilemişti. Peki, bugün piyasalarda son durum ne?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Ons altının yarım puana yakın değerlenmesi ve dolar kurundaki hafif çaplı yükseliş gram altına da olumlu yansıdı. Altının gram fiyatı bugün 502 lira seviyelerinden işlem görüyor. Ancak zirve döneminden altın alan yatırımcıların aldıkları konuma ulaşmaları için ons altında bir süre daha istikrarlı yükseliş kaydedilmesi gerekiyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte yatırımcıların tercihlerinden biri olan çeyrek altın ise haftanın son gününde 811 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı 828 lira olarak belirlendi.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    3 bin liranın üzerindeki konumu nedeniyle alacak olanları zorlayan  cumhuriyet altını bugün 3 bin 239 liradan alınıp, 3 bin 292 liradan satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow