hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 29 Kasım 2020 altın fiyatları

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 29 Kasım 2020 altın fiyatları
    expand

    Haftanın son gününde altın fiyatları 29 Kasım 2020 Pazar günü altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. Pandemi sürecinde yatırımcısının tercihlerinden olan altın, aşı haberleri sonrasında düşüşe geçmişti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte altın fiyatlarında son dakika verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güncel altın fiyatları verileri ons altındaki düşüşle birlikte yenilenmeye devam ediyor. Bin 900 dolar seviyelerinden önce bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 789 dolardan işleme alınıyor. Aşı haberleri sonrasında gelen altının onsundaki ciddi düşüş iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkilemişti.

    Hem ons altında yaşanan gerileme hem de dolar kurundaki düşüş gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmişti. İşte altın piyasasında son veriler…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    29 Kasım 2020 Pazar günü altının gramı 449 liradan işleme alınıyor. Bu fiyat kasım ayının başlarında 520 liralara kadar yükselmişti.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 730 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 740 lirada konumlanmış durumda.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Hem alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 920 liradan alınırken 2 bin 958 liradan da satışa sunuluyor.

    GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow