hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Altın fiyatları 11 Temmuz 2021

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Altın fiyatları 11 Temmuz 2021
    expand

    Haftanın son gününde altın fiyatları ons altının yeniden bin 800 doların üzerinde seyretmesi nedeniyle yükseliş trendini sürdürdü. Uzun süre aşağı yönlü değişimler yaşayan altının onsu, iç piyasadaki altın türlerinin de önemli değer kaybı yaşamasına neden oldu. Peki, bugün gram altın kaç TL, çeyrek altın ne kadar? İşte 11 Temmuz 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları bir yandan dolar kurundaki değişime bağlı olarak güncellenirken bir yandan da ons altındaki hareketlilikle birlikte fiyat güncellemeleri yaşamaya devam ediyor. Son olarak altının onsunun bin 808 dolara kadar çıkmasıyla birlikte altının gram fiyat fiyatı da yeniden 500 lira bandını aşmıştı. İşte altın piyasasındaki güncel veriler…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son rakamlara göre 11 Temmuz 2021 Pazar günü gram altın 503 lira seviyesinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    800 lira bandının üzerindeki konumunu sürdüren çeyrek altın bugün 815 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 831 lirada konumlanmış durumda.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Cumhuriyet altınının bugünkü alış fiyatı 3 bin 255 lira olarak duyurulurken haftanın son günündeki satış fiyatı ise 3 bin 309 lira olarak netleşti.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow