hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 14 Temmuz 2021 altın fiyatları verileri

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 14 Temmuz 2021 altın fiyatları verileri
    expand

    Altın fiyatları ons altının bin 800 dolar bandını aşmasıyla birlikte yeniden hafif çaplı bir yükseliş yaşadı. Rekor seviyesine dönebilmesi içinse altının onsunun 1900 dolarlara yaklaşması gerekiyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, iç piyasada gram altın kaç TL? İşte 14 Temmuz 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyasalarda hafta ortasının gerçekleştiği 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü altında yön yukarı çevrildi. Altının onsu yeniden bin 800 doları aşarak bin 813 dolarda dengelendi. Bu da iç piyasadaki altın türlerinin hafif çaplı artış gerçekleştirmesini sağladı. İşte piyasalardaki son veriler…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı bugün 502,81 liradan işlem görüyor. Altının rekor seviyesinde ise bu tutar 525 liralara kadar yükselmişti.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın ise bugün 815 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı 829 lira olarak belirlendi.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Cumhuriyet altını ise 3 bin liranın üzerindeki konumunu korumaya devam ederken bugün 3 bin 253 liradan alınıyor ve 3 bin 301 liradan satışa sunuluyor.

    Altının haftayı hangi seviyede kapatacağı ise 16 Temmuz 2021 Cuma günü piyasaların kapanmasıyla birlikte netleşmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow