hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Anlık altın fiyatları 16 Eylül 2021

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Anlık altın fiyatları 16 Eylül 2021
    expand

    Altın fiyatları ons altın etkisiyle 16 Eylül 2021 Perşembe günü yine gerileme yaşadı. Haftanın dördüncü işlem gününde yarım puanlık bir düşüş yaşayan altının onsu iç piyasadaki altın fiyatlarını da aşağı çekti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı bir yandan dolar kuru etkisine bir yandan da ons altındaki değişimlere odaklanmış durumda. Kısa süre önce bin 800 dolar aşarak yatırımcısının yüzünü güldüren altının onsu yaşadığı dalgalanma sonrası yeniden bu seviyenin altına indi. Altının onsunun bin 785 dolara düşmesiyle birlikte de iç piyasada fiyatlar aşağı çekildi.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 16 Eylül 2021 Perşembe günü 484 lira seviyesine kadar geriledi. Ons altının bin 800 doları aştığı günlerde bu fiyatı 490 lira bandına yakın bir seviyede konumlanmıştı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en sık tercih ettiği ürünler arasında bulunan çeyrek altın bugün 789 liradan geri alınırken 798 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Bigpara’dan alınan son verilere göre cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 189 liradan alınırken 3 bin 180 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının haftayı hangi seviyede kapatacağı ise 17 Eylül 2021 Cuma günü piyasa kapanışıyla ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow