hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları 29 Ağustos 2021 Pazar

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Güncel altın fiyatları 29 Ağustos 2021 Pazar
    expand

    Altın fiyatları 29 Ağustos 2021 Pazar günü ons altının etkisiyle önemli bir yükseliş kaydetti. Uzun zaman sonra altın, dolara nazaran yatırımcısının yüzünü güldürdü. Dolardaki düşüşe rağmen ons altının bin 816 dolara çıkması iç piyasadaki fiyatları yükseltti. Peki,, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uzun süredir altın yatırımcısını telaşlandıran ons altın bu kez önemli bir gelişme kaydetti. Yaklaşık 1.5 puan kazanarak bin 816 dolara çıkan altının onsu dolardaki sert düşüşe rağmen iç piyasadaki altın fiyatlarını artırdı. Dolar kurunun eski seviyelerine çıkması durumunda altının gramı yeniden 500 lirayı zorlayabilir. İşte piyasalardaki güncel veriler…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 29 Ağustos 2021 Pazar günü 487 liradan işlem görüyor. Altının onsundaki artış altının gramını yeniden 490 lira bandına yaklaştırdı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Geçtiğimiz günlerde ons altının düşüşüne dolar kurundaki düşüşün de eklenmesiyle birlikte önemli bir değer kaybı yaşayan çeyrek altın, altının onsundaki artışla birlikte yeniden kendine geldi. Haftanın son gününde çeyrek altın 792 liradan geri alınırken 806 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Satış fiyatında bir kez daha 3 bin 200 lira bandının üzerine çıkan cumhuriyet altını bugün 3 bin 154 liradan geri alınırken 3 bin 213 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow