hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın ve cumhuriyet altını kaç TL? Son dakika altın fiyatları 28 Haziran

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın ve cumhuriyet altını kaç TL Son dakika altın fiyatları 28 Haziran
    expand

    Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde hafif çaplı bir gerileme yaşadı. Ons altında değişim olmamasına rağmen dolar kurundaki düşüş altının değer kaybına neden oldu. Peki, hafta açılışında çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 28 Haziran 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasında yeni haftanın ilk işlem gününde önemli bir değişim gözlemlenmese de dolar kurundaki 0.35’lik gerileme altın fiyatlarına da yansını. Peki, 28 Haziran’da iç piyasadaki altın fiyatları ne durumda?

    GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en çok takip ettiği ürünlerden olan gram altın bugün 501 liradan işlem görüyor. Geçtiğimiz günlerde ons altında yaşanan istikrarlı geri çekilme altının gramının 525 liralardan 497 liralara kadar düşmesine neden olmuştu.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    800 lira bandını aşmasıyla birlikte küçük çaplı yatırım yapanların gram altına dönmesine neden olan çeyrek altın ise bugün 812 liradan alınırken 827 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Ons altındaki düşüşe rağmen 3 bin liranın üzerindeki konumunu koruyan cumhuriyet altını 28 Haziran 2021 Pazartesi günü 3 bin 241 liradan alınırken 3 bin 294 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede kapatacağı ise 2 Temmuz 2021 Cuma günü ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow