hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç TL? Son dakika 28 Şubat 2021 altın fiyatları

    Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç TL Son dakika 28 Şubat 2021 altın fiyatları
    expand

    28 Şubat 2021 Pazar günü altın fiyatları yeniden yatırımcısını üzdü. Dolar kurundaki artışa rağmen ons altında yaşanan düşüş altın fiyatlarını yeniden aşağı çekti. Ons altının yüzde 2,41’lik değer kaybı sonrası gram altın ve çeyrek altın gibi altın türleri önemli düşüş yaşadı. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısının gözü bir yandan dolar kurunda yaşanan gelişmelere odaklanırken bir yandan da ons altına yöneldi. Dolar kurunda yaşanan artışa rağmen altın yatırımcısını üzen gelişme ons altında yaşandı. Altının uluslararası piyasa değerini belirleyen ons altın yüzde 2,41’lik değer kaybı yaşadı. Ons altındaki bu düşüş iç piyasada gram altın ve çeyrek altın gibi altın türlerine de yansı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı şubat ayının son gününde 412,33 liraya çekildi. Ons altındaki düşüş öncesi bu fiyat 419 liralara kadar çıkmıştı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altının gramının 412,33 liradan işleme alındığı 28 Şubat’ta çeyrek altın alış fiyatı 675 TL olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 699 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Ons altının bin 727 dolar olduğu ayın ve haftanın son gününde cumhuriyet altını 2 bin 690 liradan alınırken 2 bin 791 liradan da satışa sunuluyor.

    GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow