hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? 18 Nisan 2021 son dakika altın fiyatları

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL 18 Nisan 2021 son dakika altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları haftanın son gününde ons altın yükselişindeki etkiyle önemli bir seviyede konumlandı. Uzun süre sonra ons altının bu seviyede değer kazanması dolar kurundaki düşüşe rağmen iç piyasadaki altın fiyatlarını artırdı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 18 Nisan 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftalık bazda altın fiyatları bu hafta yatırımcısına kazandırdı. Dolar kurunun 8,15’lerden 8,05’lere kadar çekilmesine rağmen ons altındaki artış altın fiyatlarına olumlu yansıdı. Altının onsunun uzun zaman sonra bin 777 dolara yükselmesiyle birlikte iç piyasadaki altın türleri de değer kazandı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 18 Nisan 2021 Pazar günü 460,49 lira seviyelerinden işlem görüyor. Bigpara’dan alınan verilere göre altının gramı yüzde 1,36 değer kazandı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı 741 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 758 lirada konumlandı. Yatırımcısının tercihlerinden olan çeyrek altın uzun süre 750 TL satış bandında kalmıştı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Satış fiyatında bir süre önce 3 bin lira barajını aşan cumhuriyet altını son dönemdeki artışla birlikte buradaki konumunu da güçlendirmiş oldu. 18 Nisan 2021 Pazar günü cumhuriyet altını 3 bin 23 liradan alınırken 2 bin 947 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow