hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? 2 Ocak 2022 altın fiyatları

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL 2 Ocak 2022 altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları 2 Ocak 2022 Pazar günü altının onsunda yaşanan değişimle birlikte hafif çaplı yükselme yaşadı. Uzun süredir bin 800 dolar seviyelerinde dengelenmeye çalışan altının onsu bin 830 dolara çıktı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 2 Ocak 2022 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın son gününde altın fiyatları ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişkenlik göstermeye devam ediyor. Ons altının bin 830 dolara kadar çıkmasıyla birlikte altın fiyatları yeniden yönünü yukarı çevirmişti. Yeni yılın ilk günlerinde iç piyasada döviz kurlarında yaşanacak gelişmeler altının hareketini de doğrudan etkileyecek. Peki, fiyatlarda son durum ne?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 2 Ocak 2022 Pazar günü 780,64 lira seviyelerinde konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Satış fiyatında bin 300 lira bandını aşmayı başaran çeyrek altın bugün bin 257 liradan geri alınırken bin 311 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    5 bin liranın üzerindeki fiyatıyla alıcısını zorlayan cumhuriyet altını bugün 5 bin 27 liradan geri alınırken 5 bin 227 liradan da satışa sunuluyor.

    3 Ocak 2022 Pazartesi günü yeni yılın ilk piyasa açılışını gerçekleştirecek olan altının 2022’ye hangi seviyede başlayacağı netleşmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow