hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın fiyatları 18 Şubat 2021: Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik kaç TL?

    Çeyrek altın ne kadar Gram altın kaç TL Altın fiyatları 18 Şubat 2021: Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik kaç TL
    expand

    Altın fiyatlarında düşüş son dakika sürüyor! Son 7 ayın en düşük seviyelerini gören altın fiyatlarında 18 Şubat 2021 Perşembe gününe ait son durum belli oldu. Dün itibarıyla yeninden düşüşe geçen altın fiyatları bugün de aşağı yönlü seyrini sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 18 Şubat 2021 Perşembe günü son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yatırımını altından yana kullanan binlerce kişi altın fiyatlardaki düşüşle beraber yatırımlarına yön vermek üzere canlı ve güncel rakamları takip ediyor.  Dolar kuru ve ons altın kaynaklı değişim yaşamayı sürdüren altın fiyatları Merkez Bankası’nın bugün açıklayacağı faiz kararı öncesi sakinliğini koruyor. Ons altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde 1800 dolar kritik seviyesinin altına sarkarak, 1783 dolara kadar çekildi. Ons altındaki bu geri çekilmeye paralel, yurt içinde gram altın fiyatları dün akşam 398 lirayı gördü. İşte günün altın fiyatları..

    ALTIN FİYATLARI 18 ŞUBAT 2021 PERŞEMBE

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 18 Şubat 2021 Perşembe günü 400 liradan işleme alınıyor. Gram altının 400 bandında olduğu aynı dakikalarda ons altın ise bin 783 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı hafta açılışında 654 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı ise 674 lirada bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 605liradan alınırken satış fiyatı ise 2 bin 665 TL’de bulunuyor.

    Altın piyasasının gözü de dolar kuru nedeniyle Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Analistler, kısa vadede ons altında dalgalı seyrin devam edebileceğini belirtiyor. Uzmanlar, salgın kaynaklı endişeler, teşvik paketi gelişmeleri ve doların küresel çaptaki seyri kısa vadede ons altın üzerinde etkili olmaya devam edeceği görüşünde. Ons altın fiyatlarında yaşanan düşüşün en önemli nedeninin ABD 10 yıllık tahvillerinde yaşanan çıkış olduğunu belirtiliyor. Ancak ons altın fiyatlarının yılın ikinci yarısında yükselişe geçmesi bekleniyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİĞER ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow