hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Haberler... Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın fiyatları 21 Eylül 2022

    Haberler... Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar Gram altın kaç TL Altın fiyatları 21 Eylül 2022
    expand

    Altın fiyatları piyasalarda hafta ortasının yaşandığı 21 Eylül 2022 Çarşamba günü yarım puanlık bir değişim gösterdi. Ciddi gerileme sonrası yarım puana yakın bir toparlama yaşayan ons altın iç piyasadaki altın fiyatlarını da yukarı çekti. Peki, hafif çaplı artış sonrası çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasında gözler düzenli olarak ons altına ve dolar kuruna çevriliyor. Altının onsunun istikrarlı gerilemenin ardından ilk kez yukarı yönlü sinyal vermesiyle yarım puanlık bir artış gerçekleşti. Bin 700 dolar seviyesinden yine de uzak olsa da ons altın bugün bin 674 dolar üzerinden işlem görüyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının onsunun hafif çaplı yükselişine rağmen dolar kurundaki gerileme nedeniyle iç piyasada çok önemli bir değişim yaşanmadı. 21 Eylül 2022 Çarşamba günü altının gram fiyatı 983 lira olarak belirlendi.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Haftanın üçüncü işlem gününde çeyrek altın alış fiyatı bin 634 lira olarak belirlenirken, aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 655 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

    Yüklü miktarda alım yapmak isteyen kişilerin tercihleri arasında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 516 liradan geri alınırken 6 bin 597 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede kapatacağı ise piyasaların kapanmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow