hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Altın fiyatları bugün ne kadar? 5 Ocak 2021

    Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL Altın fiyatları bugün ne kadar 5 Ocak 2021
    expand

    Altın fiyatları dün hafta açılışında ons altının etkisinde kaldı. Altının onsunun bin 890 dolarlardan bin 921 dolara çıkmasıyla birlikte iç piyasada gram altın ve çeyrek altın gibi altın türlerinde de artış yaşandı. Peki, bugün altının gramı ne kadar ve çeyrek altın kaç TL? İşte 5 Ocak 2021 son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2021 yılının ilk hafta açılışında altın yatırımcısını sevindiren gelişmeler yaşandı. Altının onsunun bin 890 dolardan bin 921 dolara yükselmesiyle birlikte iç piyasada da altın fiyatları değer kazandı. Bugün ise altının onsu bin 942 dolara yükseldi. Dolar kurundaki düşüşe rağmen altının onsundaki artış gram altın ve çeyrek altında da hareketlilik sağladı.

    5 OCAK 2021 ALTIN FİYATLARI

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Ons altının bin 942 dolara yükseldiği hafta açılışında iç piyasada gram altın ise 463 liradan işleme alınıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın ilk işlem gününde çeyrek altın alış fiyatı 737 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 753 lirada konumlandı. Bugün ise alış 753 lira, satış ise 765 liradan işlem görüyor.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN KAÇ TL?

    Yüklü miktarda yatırım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 999 liradan alınırken satış fiyatı ise 3 bin 049 lirada bulunuyor.

    GÜNCEL ALTIN FİYATLARI TIKLAYINIZ…

    Altının 2021 yılının ilk hafta kapanışını yaşayacağı Cuma gününü hangi seviyede kapatacağı ise önümüzdeki günlerde netleşmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow