hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç TL? Canlı altın fiyatları 12 Aralık 2021

    Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç TL Canlı altın fiyatları 12 Aralık 2021
    expand

    12 Aralık 2021 Pazar günü altın fiyatları döviz kurları etkisiyle yakaladığı yükseliş trendinin etkisinde yer almayı sürdürüyor. ABD enflasyonu sonrası altının onsunda ciddi bir değişim henüz yaşanmazken dolar kuru ise yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları 12 Aralık 2021…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın son gününde altın piyasasında döviz kurlarının etkisi yaşanmaya devam ediyor. Altının onsunun bin 783 dolar seviyelerinde yer aldığı günde gram altın 800 lira barajına yakın bir konumda ilerliyor. İşte altın piyasasında güncel veriler ve fiyatlarda son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Ufak bir değişimle kendisini 800 lira barajının üzerine atması beklenen gram altın bugün 796 liradan işlem görüyor. Altının onsunda ya da döviz kurunda yaşanacak hafif çaplı yukarı yönlü değişim gram altının 800 lira barajını aşmasını sağlayacak.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın bugün bin 265 liradan geri alınırken bin 295 liradan da satışa sunuluyor. Yatırımcıların tercihleri arasında bulunan çeyrek altın da ufak bir değişimle bin 300 lira barajını aşabilir.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    5 bin liranın üzerindeki konumuyla alıcısını zorlayan cumhuriyet altını bugün 5 bin 62 liradan geri alınırken 5 bin 159 liradan da satışa sunuluyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow