hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ALTIN FİYATLARI... Çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını ve gram altın kaç TL? 10 Nisan 2022

    ALTIN FİYATLARI... Çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını ve gram altın kaç TL 10 Nisan 2022
    expand

    Altın fiyatları haftanın son gününde yükseliş trendi yakaladı. Altının onsunun yeniden 1950 dolara yaklaşmasıyla birlikte iç piyasada çeyrek altın ve gram altın gibi türler yükseliş gösterdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte güncel altın fiyatları 10 Nisan 2022…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı ons altında yaşanan değişimleri ilgiyle takip etmeyi sürdürüyor. Bir dönem 2 bin dolar barajını zorlayan ons altın ardından yaşadığı düşüşle birlikte 1900 dolar seviyelerine geri çekilmişti. Ons altının yeniden yönünü yukarı çevirmesi ve 1948 dolara çıkması iç piyasadaki fiyatları da yukarı çekti.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı haftanın son gününde 923 lirada yer alıyor. Yükseliş öncesi gram altın 908-912 lira bandında bulunuyordu.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırım ve takı amaçlı sıklıkla tercih edilen türlerden olan çeyrek altın ise bugün bin 498 liradan geri alınırken bin 517 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Alış fiyatında 6 bin liranın altına gerilese de ons altındaki yükseliş sonrasında satış fiyatında yeniden 6 bin lira barajının üzerine çıkan cumhuriyet altını bugün 5 bin 982 liradan geri alınırken 6 bin 48 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow