hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı altın fiyatları... Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? 14 Ocak 2022

    Canlı altın fiyatları... Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL 14 Ocak 2022
    expand

    Altın fiyatları haftanın son işlem gününde ons altındaki yükselişe rağmen önemli bir değişim kaydetmedi. Dolar kurundaki düşüş iç piyasada çeyrek altın ve gram altın gibi altın türlerini de aşağı çekmişti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, 14 Ocak 2022 Cuma günü gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları iç piyasada çift etkene bağlı olarak değişkenlik göstermeyi sürdürüyor. Hem altının onsunda yaşanan değişimler hem de dolar kurundaki artış ve azalış iç piyasada gram altın ve çeyrek altın gibi türlerin fiyatlarını değiştiriyor. Peki, haftanın son işlem gününde altın piyasasında fiyatlar ne durumda?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    14 Ocak 2022 Cuma günü Bigpara’dan alınan son verilere göre altının gramı 795,58 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bin 300 lira barajına yakın bir konumda seyreden çeyrek altın bugün bin 289 liradan geri alınırken bin 314 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Gerilemeye rağmen 5 bin liranın üzerindeki konumunu devam ettiren cumhuriyet altını bugün 5 bin 143 liradan geri alınırken 5 bin 237 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede açacağı ise 17 Ocak 2022 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow