hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Anlık altın fiyatları 19 Eylül 2021

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Anlık altın fiyatları 19 Eylül 2021
    expand

    Altının gram fiyatı ons altındaki düşüşe rağmen dolar kuru kaynaklı seviyesini korumayı başardı. İnişli çıkışlı dönemi nedeniyle altın yatırımcısını uzaklaştıran ons altın bu kez bin 800 dolar seviyelerinden uzaklaşarak, bin 754 dolara geriledi. Peki, bu gerileme sonrası çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? İşte 19 Eylül 2021 son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasında güncel fiyatlar belli oldu. Altının onsu bin 754 dolara kadar düşse de iç piyasada dolar kurundaki yükseliş altın fiyatlarının sabit kalmasını sağladı. Haftanın son günün 8,64 lira seviyelerinde yer alan dolar kuru altının düşüşünün önünü kesti.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı bugün 488 liradan işleme alınıyor. Dolar kurundaki yukarı yönlü değişim olmasaydı bu fiyat 470 lira bandına inecekti.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Uzun süredir 800 lira bandında dengelenmeye çalışan çeyrek altın bugün 791 liradan alınırken 806 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Altın yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 145 liradan alınırken 3 bin 210 liradan da satışa sunuluyor.

    Altın fiyatlarının hafta açılışında hangi seviyede yer alacağı ise 20 Eylül 2021 Pazartesi günü haftanın ilk işlem gününde ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow