hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Anlık altın fiyatları 26 Eylül 2021

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Anlık altın fiyatları 26 Eylül 2021
    expand

    Altın fiyatları dolar kuru etkisiyle iç piyasada yönünü yukarı çevirdi. Altının onsunun bin 750 dolar seviyelerinde olduğu haftanın son gününde dolar kuru nedeniyle artışı gerçekleşen gram ve çeyrek altın da önemli seviyelere yerleşti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 26 Eylül 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hem altın yatırımcısı hem de döviz kurlarını yakından takip eden kişiler hafta içerisinde Merkez’in faiz kararının ne olacağını merakla bekledi. 23 Eylül’de açıklanan verilerde Merkez Bankası 100 baz puan indirime gitti ve politika faizi yüzde 18’e çekilmiş oldu. Peki, bu değişim döviz ve altın piyasasına nasıl yansıdı?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Uzun süre 480 lira bandında gezen altının gram fiyatı dolar kurundaki yükselişle birlikte 490 lira bandını aştı ve 500 lira bandını zorlamaya başladı. Bigpara’dan alınan verilere göre altının gram fiyatı bugün 499 lirada yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın ise bugün 810 liradan alınırken 826 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    3 bin 200 liranın üzerindeki konumunu güçlendiren cumhuriyet altını ise haftanın son gününde 3 bin 225 liradan alınırken 3 bin 291 liradan da satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow