hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta açılışında gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Bugün 2021 altın fiyatları kaç TL?

    Hafta açılışında gram altın ve çeyrek altın ne kadar Bugün 2021 altın fiyatları kaç TL
    expand

    Şubat ayının ve haftanın ilk işlem günü olan 1 Şubat 2021 Pazartesi günü altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Ons altında yaşanan yüzde 1,29’luk artış iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkiledi. Dolar kurundaki düşüş nedeniyle altının gramına yükseliş yüzde 0,70 olarak yansıdı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 1 Şubat 2021 son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcısının yüzünü güldürdü. Ons altında yüzde 1,29’luk yaşanmasına rağmen dolar kurundaki düşüş nedeniyle bu artış iç piyasadaki altın fiyatlarında yüzde 0,70 olarak yansıdı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Şubat ayının ilk işlem gününde gram altın fiyatı 436,48 liradan işlem görüyor. Ons altın ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak altın fiyatlarında değişim yaşanmaya devam ediyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Hafta açılışında çeyrek altın alış fiyatı 710 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 721 lirada kaldı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    3 bin liranın altına inmesiyle birlikte yatırım yapmak isteyen kişilerin dikkatini tekrar üzerine çeken cumhuriyet altını bugün 2 bin 829 liradan alınırken 2 bin 871 liradan da satışa sunuluyor.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow