hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Günün altın fiyatları 27 Ocak 2021: Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı: Fed Faiz kararı öncesi altın fiyatları düşüyor!

    Günün altın fiyatları 27 Ocak 2021: Gram altın, çeyrek altın ne kadar Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı: Fed Faiz kararı öncesi altın fiyatları düşüyor
    expand

    27 Ocak 2021 tarihiyle birlikte altın piyasasındaki son durum ortaya çıktı. Altın yatırımcılarının her an takip ettiği altın fiyatları an itibarıyla düşüşe geçti. Bugün açıklanacak olan FED faiz kararı öncesinde fiyatların aşağı yönlü hareket etmesi açıklama sonrası durumun nasıl olacağını merak ettirdi. Peki, Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı nedir? Fed Faiz kararı saat kaçta açıklanacak, kararın altın fiyatlarına etkisi ne olur?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Joe Biden'ın açıkladığı ekonomi paketi sonrasında altın fiyatlarında hafif çaplı yükseliş söz konusu olmuştu. Ancak altının ons fiyatı dolar bazından olduğundan ve dolardaki düşük seyirden dolayı altın fiyatları da beklenen yüksek seviyeye ulaşamıyor.

    TCMB'nin faiz kararını sabit tutmasının ardından da gram altın fiyatı düşüşe geçti. Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcılar için analistlerden, "altın fiyatları tekrar rekor kırabilir" yorumu geldi. 27 Ocak 2021 Çarşamba anlık altın kuru detaylar haberimizde. Altın fiyatlarında son durum nasıl?

    27 OCAK 2021 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altının önceki kapanış fiyatı 437,11 lira oldu. Gram altın yeni güne yüzde -0,17 hareketle başladı. Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın satış fiyatı güncellenmeye devam ediyor.

    ALTININ ONS FİYATI ALIŞ:1.847,54
    ALTININ ONS FİYATI SATIŞ: 1.847,94

    GRAM ALTIN ALIŞ FİYATI: 437,26 TL
    GRAM ALTIN SATIŞ FİYATI: 437,35 TL

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI: 712,00 TL
    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI: 723,00 TL

    CUMHURİYET ALTINI ALIŞ FİYATI: 2.834,00 TL
    CUMHURİYET ALTINI SATIŞ FİYATI: 2.871,00 TL

    22 AYAR BİLEZİK ALIŞ:399,60
    22 AYAR BİLEZİK SATIŞ: 401,30

    DİĞER ALTIN FİYATLARI İÇİN..

    Analistler, Çin, ABD ve Avrupa'da yeni yıl itibari ile başlayan kısıtlamaların altın açısından olumlu olduğunu belirterek, ABD’de teşvik paketi beklentilerinin beklendiğini açıkladı. Karadağ açıklamasında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararının beklendiğine değinerek, 27 Ocak TSİ 22:00’da açıklanacak ve Türkiye saati ile 22:30’da Fed Başkanı Powell konuşması takip edileceğini vurguladı.

    FED FAİZ KARARI NE ZAMAN,TÜRKİYE AÇIKLAMA SAATİ KAÇ?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow