hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    14 Ağustos altın fiyatları 2021! Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı!

    14 Ağustos altın fiyatları 2021 Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı
    expand

    Altın fiyatları 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü ons altının etkisiyle düşüş seyrini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta dolar kurundaki ani iniş çıkışlar ons altının düşüşünü ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü aşağı çevirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta sonunun ilk gününde altın yatırımcısı tarafından altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü düşüşünü sürdürüyor. Ons altının bin 780 dolara düşmesiyle birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlara göre şekillendi. Peki, hangi altın türü ne kadar oldu?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Geçtiğimiz haftalarda 500 lira barajını aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 487 liraya geriledi.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın bugün 800 liranın üzerindeki konumunu koruyamazken 793 liradan alınıyor. 14 Ağustos’ta çeyrek altının satış fiyatı ise 807 TL.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 161 liradan alınırken 3 bin 216 liradan da satışa sunuluyor. 

    BİGPARA VERİLERİNE GÖRE ALTIN FİYATLARI 14 AĞUSTOS 2021

    14 Ağustos altın fiyatları 2021 Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow