hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atlasglobal kimin? Havayolu firması uçuşlarını durdurdu

    Atlasglobal kimin Havayolu firması uçuşlarını durdurdu
    expand

    Atlasglobal firmasından gelen son dakika açıklamasının ardından havayolu firması gündem oldu. Uçuş faaliyetlerinin yaklaşık 1 ay süreyle durdurulma kararının alındığının ifade edildiği açıklamada önemli ifadelere yer verildi. Peki, Atlasglobal kimin, bilet satın alan kişiler ne yapacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atlasglobal firmasından yapılan açıklamada “Havayolumuz tarafından alınan karar ile 26 Kasım 2019 itibarıyla 21 Aralık 2019 tarihine kadar geçici süreyle operasyonlarımıza ara verilmiştir.” ifadeleri kullanıldı. Buna göre 21 Aralık’a kadar Atlasglobal’in uçuşlarını durdurma kararı aldığı söylenebilir. Peki, bu tarihler arasında bileti olanlar ne yapacak?

    ATLASGLOBAL BİLET İADESİ YAPILACAK MI?

    Kurumdan yapılan açıklamada bilet iade işlemlerinin gerçekleştirileceği ifade edilirken konuyla ilgili detayların 16 Aralık 2019 tarihinde açıklanacağı bilgisi paylaşıldı.

    Havayolu firmasından bilet iade işlemi ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle “Bu süreçte uçuşu gerçekleştirilemeyen yolcularımızın satın aldıkları biletleriyle ilgili 15 Aralık 2019 tarihine kadar gerekli tespitler tarafımızca yapılacaktır. Siz değerli yolcularımızın iade ve değişiklik talepleri ile ilgili uygulanacak işlemler 16 Aralık 2019 tarihinde web sitemiz üzerinden duyurulacaktır. Konu ile ilgili sorularınızı ve taleplerinizi “callcenter@atlasglb.com” e-posta adresine PNR numarasıyla birlikte iletebilirsiniz. Web sitemizden ve diğer satış kanallarımızdan bilet satış işlemleri 16 Aralık 2019 tarihine kadar kapalı tutulacaktır.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ATLASGLOBAL KİMİN?

    Atlasglobal, önceki adıyla Atlasjet, merkezi İstanbul'da bulunan Türk havayolu şirketi. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve dış hatlarda tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. 2015'te adını değiştirmiştir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow