hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağ-Kur ve SGK emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Geri sayım başladı!

    Bağ-Kur ve SGK emekli ikramiyesi ne zaman yatacak Geri sayım başladı
    expand

    Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri için saatler sayılmaya başlandı. "SGK ve Bağ-Kur emekli kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?" sorusu geçtiğimiz günlerde cevabını bulmuştu. Ödemeler yarın başlıyor. İşte Bağ-Kur ve SGK emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2020 Kurban Bayramı öncesi emeklilerin geri sayımı sürüyor. En çok merak edilip araştırılanlar arasında ise “Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?” sorusunun cevabı yer alıyor. Peki, 2020 emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 2020 Kurban Bayramı SGK ve Bağ-Kur emekli ikramiyesi tarihi…

    EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacağını bildirdi. 

    Selçuk, zamlı temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin, SSK'lı emekliler için 17-26 Temmuz'da, Bağkur'lu emekliler için de 25-28 Temmuz'da aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını kaydetti.

    Bakan Selçuk ayrıca emekli sandığı kapsamında olanların ağustos ayı aylıklarının, Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle temmuz aylık farkının, ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini belirtti. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Selçuk, "Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum" dedi.

    EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

    Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere 1000 TL’lik ikramiye ödemesi gerçekleşmişti. Bu ücrette bir değişiklik yapılmaması durumunda Kurban Bayramı öncesinde de 1000 TL’lik ödemenin gerçekleşmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow