hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika... Müjde sonrası siyasilerden peş peşe mesajlar: Yeni keşifler için rota oluşturuluyor

    Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günlerdir merakla beklenen müjdeyi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fatih Sondaj Gemimiz, Sakarya gaz sahasındaki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğal gaz keşfi daha yaptı." müjdesini vererek, "Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı." dedi. Müjdenin ardından siyasilerden art arda mesajlar geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimizin inancı, duası, sabrı ve desteğiyle çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmeyen Allah'a hamdolsun. 135 milyar metreküplük yeni keşfimiz hayırlı uğurlu olsun. Şimdi yeni keşifler için rota oluşturuluyor." ifadelerini kullandı.

    Karadeniz'den çıkarılacak doğal gazın 2023'te hizmete sunulması bekleniyor.

     

     

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan asırlık hayalimizi yeni bir müjdeyle taçlandırdı! Fatih Sondaj Gemimiz Sakarya gaz sahasındaki Amasra-1 sahasında 135 Milyar m³’lük bir doğalgaz keşfi yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 Milyar m³’e ulaştı.

     Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan: "Fatih Sondaj Gemimiz, Sakarya gaz sahasındaki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğal gaz keşfi daha yaptı." Karadeniz’de bulunan yeni doğal gaz rezervi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

    İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Fatih Sondaj Gemimizin, Sakarya gaz sahası Amasra-1 kuyusundaki 135 milyar metreküplük yeni doğal gaz keşfi milletimize ve memleketimize hayırlı olsun. Ülkemizi başta enerji olmak üzere her alanda çok daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Karadeniz’de 135 milyar metreküplük yeni keşifle birlikte toplamda 540 milyar metreküp doğalgaz rezerviyle enerjide yeni bir tarih aralanıyor. Milli enerji hamlemizle hep daha ileriye! Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

    Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Yerli kaynaklar, milli politikalar; Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye'nin aydınlık geleceği. Emeği geçenlere teşekkürler...

    Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Sn. Cumhurbaşkanımızın Zonguldak’tan müjdelediği Fatih Sondaj Gemi’mizin Sakarya gaz sahası Amasra-1 kuyusundaki 135 milyar metreküplük doğal gaz keşfi, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Ter döken tüm enerji çalışanlarımıza teşekkürler.

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Filyos Limanımızın açılışında ülkemize ve milletimize müjdeyi verdi. Fatih Sondaj Gemisi, Sakarya gaz sahasında 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi yaptı. Büyük ve güçlü Türkiye’ye hayırlı olsun.

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Fatih Sondaj Gemimizin, 135 MİLYAR m³ yeni doğalgaz rezervi keşfiyle, Karadeniz'de toplam 540 MİLYAR m³ doğalgaz rezervine ulaştık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, her alanda güçlü ve emin adımlarla güçlü yarınlara yürüyüşünü sürdürüyor...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan: Fatih Sondaj Gemimiz, Sakarya gaz sahasındaki Amasra -1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğal gaz keşfi daha yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow