hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Karaismailoğlu Uşak'ın tek kadın taksicisini ziyaret etti

    Bakan Karaismailoğlu Uşakın tek kadın taksicisini ziyaret etti
    expand

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Uşak'ta taksicilik yaparak geçimini sağlayan Sema Gökçeoğlu'nu çalıştığı taksi durağında ziyaret ederek kendisiyle sohbet etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Karaismailoğlu, Uşaktaki temaslarını sürdürürken, Belediye meydanının yanında bulunan taksi durağına uğrayarak, burada kentin tek kadın taksicisi olan 47 yaşındaki Sema Gökçeoğlu'yla bir süre görüştü.

    Gökçeoğlu, Bakan Karaismailoğlu'na istek ve taleplerini sundu.

    Taksicilik mesleğinin bir hizmet işi olduğunu söyleyen Bakan Karaismailoğlu, “Vatandaşa hizmet etmek ve yapılan hizmetin kalitesi çok önemli. Sonuçta geçiminizi de bu meslekten sağlıyorsunuz. Bu işi esnaf olarak yapmak lazım” ifadelerini kullandı.

    Gökçeoğlu da, 1992 yılında ehliyet aldıktan sonra şoförlük mesleğine başladığını belirterek, 2 erkek çocuğu sahibi olduğunu söyledi. Gökçeoğlu, Bakan Adil Karaismailoğlu’nun ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Sayın Bakanım, çağrımızı kırmayarak bizi şereflendirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Taksim şehit ailesi ve gazi yakınlarına ücretsizdir” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ardından taksi durağı çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Karaismailoğlu, şehirdeki esnafı da ziyaret ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerinde bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow