hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Nebati'den iş kadınları ile görüşme

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş dünyasının ve STK'ların kadın yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Bakan, "Kadınlarımız, ekonomide devreye aldığımız politikaların başarıya ulaşabilmesinde en büyük güvencemiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş insanları ile buluşmalarına devam ediyor. Nebati bu kez iş dünyasının kadın temsilcilerini Dolmabahçe'de ağırladı. Toplantıda görüş ve önerileri dinleyen Nebati, Türkiye ekonomi modelinin doğru bir model olduğunu ifade etti. Güçlü üretim ve ihracat ile Türkiye'nin doğrudan yabancı yatırım çeken önemli bir merkez haline gelme potansiyeli olduğunu belirtti.

    Yaklaşık 5 saat süren toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nebati, "Kadınlarımızın istihdamdaki payını artırmak amacıyla istişare odaklı katılımcı bir anlayışın yanı sıra güçlü bir dayanışma ile hareket etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

    Toplantı sonrası yapılan yazı açıklamada, piyasalardaki oynaklığın azaltılması için gerekli tedbirlerin alınacağı kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow