hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayram planı yapanlar dikkat! Biletler tükendi

    Bayram planı yapanlar dikkat Biletler tükendi
    expand

    Kurban Bayramı için otobüs biletleri bu yıl erken tükendi. Bayram dönemi için ek sefer koyan firmalar bayram haftası biletlerini yüzde 30 ila 50 arasında daha pahalı satıyor. Uçaklarda ise satışlar devam ediyor. Bu yıl paylaşımlı araçlara yönelik talepte artış var

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı'na üç hafta kala otobüs biletleri tükendi. Bayram dönemi için ek sefer koyan otobüs firmaları, yeni biletleri ise yüzde 30 ila 50 arasında daha pahalıya satıyor. 

    Otobüs biletlerinde 1.5-2 saat arasındaki kısa mesafe fiyatları 120 TL'den başlarken, 20 saatin üzerinde otobüs yolculuklarının bilet fiyatları ise 650 ila 750 TL arasında değişiyor. Bu yıl otel fiyatlarındaki artış nedeniyle tatil bölgelerine gidecek otobüs sayıları düşerken, paylaşımlı araç talebinde ise artış yaşanıyor.

    TAVAN ONLİNE'DA DELİNİYOR

    Tavan fiyatın 899 TL olarak belirlendiği uçak biletlerinde ise satışlar devam ediyor. 9 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı için 8 Temmuz'da İstanbul-İzmir arası direkt sefer en ucuz uçak bileti 708 TL'den başlarken, otobüs biletleri ise 449 liradan satılıyor.

    (Sabah)
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow