hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman ve nerede açıklanacak?

    Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman ve nerede açıklanacak
    expand

    Bekçilik sözlü sınav sonuçları için Polis Akademisi tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak. EGM bünyesinde görev almak isteyen adayların sınavlardan elde edeceği mülakat sonuçları için geri sayım sürüyor. Peki, bekçilik mülakat sonucu ne zaman açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bekçilik mülakat sonuçları için Polis Akademisi’nden gelecek açıklamayı bekleyen adaylar sınavdan kazanacakları puanlara göre atanacak. İşte bekçilik sonuçları ile ilgili son bilgiler ve mülakatlara ilişkin detaylar…

    BEKÇİLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Bekçilik sözlü mülakat sonuçları için henüz resmi bir tarih verilmedi. Ancak önceki süreçler göz önüne alındığından sonuçların kasım sonunda ya da aralık ayı içerisinde erişime açılacağı söylenebilir.

    SONUÇLAR NEREDE OLACAK?

    Değerlendirme işlemleri tamamlandığında sonuçlar pa.edu.tr adresinde açıklanacak. Adaylar gerekli bilgileri girdikten sonra sonuçları öğrenebilecekler.

    PA.EDU ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

    BEKÇİLİK ÇALIŞMA KOŞULLARI

    Çarşı ve mahalle bekçileri adayları ile 15 yıla kadar hizmeti olan bekçilerin 20, 15 yıldan fazla hizmeti olanların 30 gün yıllık izin hakkı vardır. Bu izin tayinlerindeki usule göre verilir.

    Mesleki amirin mütalası alınarak vali ve kaymakamlarca verilecek mazeret izinleri bir yıl içinde 10 günden fazla olduğu takdirde yıllık izne mahsubedilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emniyet Teşkilatı Kanununun 61 inci maddesine göre bekçi ve bekçi adaylarına haftada bir gün dinlenme izni verilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow