hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açılanacak? Gözler pa.edu duyurularında!

    Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açılanacak Gözler pa.edu duyurularında
    expand

    Bekçilik sonuçları için geri sayım yaklaşık 2 aydır devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda bekçilik sözlü sınavına katılan adaylar Polis Akademisi’nden gelecek açıklamayı beklemeyi sürdürüyor. Peki, bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak ve sonuçlar nereden öğrenilebilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bekçilik mülakat sonucu için Polis Akademisi’nin resmi internet adresi üzerindeki detaylar yakından takip edilmeye devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev alacak bekçiler katıldıkları mülakatların sonuçlarına göre değerlendirmeye alınacak. Peki, bekçilik sonuçları ne zaman ve nerede açıklanacak?

    BEKÇİLİK SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI NEREDE OLACAK?

    Konuyla ilgili Polis Akademisi’nden resmi bir tarih açıklaması gelmese de sonuçların ocak ayı içerisinde duyurulması bekleniyor. Öte yandan sonuçlar açıklandığı takdirde Polis Akademisi’nin duyurular sayfası üzerinden yeni bir açıklama yapılacak.

    POLİS AKADEMİSİ DUYURULAR SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    SÖZLÜ SINAV PUANLAMALARI NASIL YAPILIYOR?

    Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre veriliyor. Konu ile ilgili olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebiliyor.

    Adaylar;

    a) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,

    b) Kendisinden istenileni kavraması,

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    c) Özgüveni,

    ç) İfade etme yeteneği,

    d) Beden dilini kullanma becerisi,

    olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendiriliyor. Sözlü sınavda (100) puan üzerinden en az (70) puan alanlar başarılı sayılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow