hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BİM, A101, ŞOK bugün açık mı? 16 Mayıs Pazar zincir marketler bugün kapalı mı?

    BİM, A101, ŞOK bugün açık mı 16 Mayıs Pazar zincir marketler bugün kapalı mı
    expand

    İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı tam kapanma genelgesine göre kısıtlamalar yarın sona erecek. Kısıtlamanın son gününde BİM, A101 ve ŞOK gibi zincir marketlerden alışveriş yapmak isteyen kişiler bu marketlerin çalışma durumlarını araştırmayı sürdürüyor. Peki, bugün BİM, A101 ve ŞOK açık mı, 16 Mayıs Pazar günü zincir marketler kapalı mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın son gününde BİM, A101 ve ŞOK Market gibi zincir marketlerden alışveriş yapacaklar bu işletmelerin çalışma durumlarını merak ediyor. İçişleri Bakanlığı tam kapanma genelgesinde zincir marketlerle ilgili bilgilileri paylaşmıştı. Peki, bugün bu marketler kapalı mı?

    BİM, A101, ŞOK AÇIK MI, BUGÜN ZİNCİR MARKETLER KAPALI MI?

    Genelgenin ilgili maddeleri şöyle: Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir.

    Yukarıda belirtilen uygulama zincir ve süper marketler için haftanın altı günü geçerli olacak, zincir marketler pazar günleri kapalı kalacak.

    Buna göre 16 Mayıs 2021 Pazar günü ŞOK, A101, BİM, CarrefourSA ve MİGROS kapalı olacaklar. Ayrıca zincir market grubunda yer alan diğer marketler de kapalı olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow