hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BİM, A101 ve ŞOK kaçta kapanıyor? BİM, A101 ve ŞOK saat kaça kadar açık?

    BİM, A101 ve ŞOK kaçta kapanıyor BİM, A101 ve ŞOK saat kaça kadar açık
    expand

    Koronavirüs vaka sayılarını kontrol altına almak için 20 Kasım’dan itibaren çeşitli alanlarda kısıtlamalar getirilmişti. Bu kapsamda marketlerin ve bakkalların çalışma saatleri yeniden düzenlenmişti. Peki, BİM, A101 ve ŞOK saat kaçta kapanıyor, bakkallar ve marketler kaça kadar açık?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artış sonrası yeni tedbirler masaya yatırılmıştı. Bilim Kurulu toplantısının ardından çıkan tavsiye kararı Kabine Toplantısı’nda değerlendirilmiş ve yeni kısıtlamalar uygulamaya alınmıştı.

    20 Kasım’dan itibaren uygulamaya alınan kısıtlamalar kapsamında marketler ve bakkalların çalışma saatleri yeniden düzenlenmişti.

    BİM, A101, ŞOK KAÇTA KAPANIYOR, BAKKALLAR VE MARKETLER SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

    Çalışma saatleri yeniden düzenlenen marketler sabah 10:00’da açılmaya başlanırken kapanış saatleri ise 20:00 olarak duyuruldu.

    81 ilin tamamında uygulamaya konulan kısıtlamalara uymayan işletmeler hakkında ise yasal işlemler başlatılmıştı. Bu kapsamda BİM, A101 ve ŞOK marketlerin de dahil olduğu tüm marketler ve bakkallar çalışma saatlerini 10:00-20:00 olarak düzenlemişti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow