hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün BİM aktüel 16 Mart 2021 Salı kataloğu satışta! Yeni haftada BİM kataloğu aktüel ürünleri neler?

    Bugün BİM aktüel 16 Mart 2021 Salı kataloğu satışta Yeni haftada BİM kataloğu aktüel ürünleri neler
    expand

    BİM aktüel ürünler kataloğu 16 Mart 2021 Salı gün hangi ürünlerin satışa sunulacağını gösterdi. Yeni haftanın ilk kataloğu tek sayfa olarak yayınlanırken katalogdaki ürünler dikkat çekti. Peki, 16 Mart 2021 BİM kataloğu aktüel ürünleri neler  ve kaç liradan satışa çıkacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni haftanın ilk BİM aktüel ürünler kataloğu tek sayfa olarak yayınlandı. Katalogda birbirinden ilginç ürünler yerini alırken Salı günü satışa çıkacak ürünlerin fiyat bilgileri de paylaşıldı. Peki, hangi ürün kaç liradan satılacak? İşte o ürünler ve fiyatları…

    BİM AKTÜEL KATALOĞU 16 MART 2021 SALI ÜRÜNLERİ

    Tek sayfa olarak yayınlanana katalogda bu Salı satışta olacak ürünler şöyle: bebek kolsuz body, bebek yelek, aslan figürlü askılık, keçe oyuncak sepeti, aslan figürlü tabure, uzaktan kumandalı led ampul, safari figürü gece lambası, kırlent, zürafalı pelüş kırlent, led aydınlatma, lisanslı çorap, leopar desenli çıtçı toka, yara bandı, el kremi, avokado yastık, pijama takımı, avokadolu kutu mendil, skoet çorap, avokado, çıngıraklı bebek çorabı, 5’li ve 10’lu pil çeşitleri, 3’lü kutulu bebek çorabı, 3’lü patik, vücut spreyi, düz fular ve dantelli bralet takım.

    Bugün BİM aktüel 16 Mart 2021 Salı kataloğu satışta Yeni haftada BİM kataloğu aktüel ürünleri neler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow