hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BİM aktüel kataloğu 2 Haziran 2020 Salı ürünleri... Bu hafta BİM'de neler var?

    BİM aktüel kataloğu 2 Haziran 2020 Salı ürünleri... Bu hafta BİMde neler var
    expand

    BİM aktüel 2 Haziran 2020 Salı günü yiyecek ürünlerinden oluşan listede hangi ürünün kaç TL'den satışa sunulacağını gösterdi. Bu hafta BİM mağazalarında satışta olacak ürünler raflarda alıcılarını bekleyecek. İşte 2 Haziran 2020 BİM aktüel kataloğu ürünleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİM indirimli ürünler listesi ve aktüel katalog ürünleri belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle bir süre salı kataloğu yayınlamayan mağaza normalleşme ile birlikte salı kataloğuna geri dönüş yaptı.

    2 Haziran 2020 Salı günü mağazalarda satışta olacak ürünlerin tamamı yiyecek oldu. Normal şartlarda teknolojik ürünler, ev eşyaları ve temizlik ürünleri gibi ürünlerin de yer aldığı listede bu kez sadece yiyecek ürünleri paylaşıldı. İşte o ürünlerin tamamı…

    BİM AKTÜEL 2 HAZİRAN 2020 KATALOĞU

    Haftanın ilk kataloğunda ön plana çıkarılan ilk ürün 33,90 TL’den satışa sunulan 5 kilogramlık pirinç oldu. Bunu yanı sıra 7,45 TL’den satılacak olan tam buğday unu da yine öne çıkarılan bir başka ürün oldu.

    Siyah nohut, siyah pirinç, siyez bulguru ve beluya mercimek de 8,95’den satışta olacak. Yine etsiz çiğ köfte, ceviz yağı, tereyağı, filtresiz elma ve alıç sirkesi, kiraz biber turşusu gibi ürünler de alıcılarını bekleyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yine waffle yap ve pancake yap ürünleri de 4,95’er TL’den satışta yerini alacak.

    BİM aktüel kataloğu 2 Haziran 2020 Salı ürünleri... Bu hafta BİMde neler var

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow