hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    23 Haziran BİM aktüel salı kataloğu ürünleri neler?

    23 Haziran BİM aktüel salı kataloğu ürünleri neler
    expand

    BİM aktüel kataloğu 23 Haziran 2020 Salı günü satışa sunulacak haftanın ilk aktüel ürünlerini gösterdi. Tek sayfa olarak yayınlanan kataloğun tamamında yiyecek ve içecek ürünleri yer aldı. Peki, BİM aktüel 23 Haziran Salı kataloğu ürünleri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİM aktüel kataloğu ürünlerinin yeniden haftada iki kez yayınlanmaya başlamasıyla birlikte gelecek haftanın ilk aktüel kataloğu alışverişseverlerle buluştu. Satışta olacak ürünlerin yer aldığı katalogdaki ürünlerin tamamı yiyecek ve içecek oldu. İşte 23 Haziran’da mağazalarda alıcılarını bekleyecek o ürünler ve fiyat bilgileriyle ilgili detaylar…

    BİM AKTÜEL SALI 23 HAZİRAN 2020

    Tek sayfa olarak yayınlanan aktüel katalogda yer alan bilgilere göre yeni haftada süt ürünleri ağırlıkta olacak. 17,90 TL’den satılan peynir, 21,90 TL’den satılan taze kaşar, 11,90 TL’den satılan dilimli tost peyniri ve 7,95 TL’den satılan mozarella peynir bu ürünlerden bazıları olacak.

    Kahvaltılık ürünlerin ağırlıkta olduğu listede labne taze peynir, yarım yağlı süzme peynir, hindi ve dana salam, çikolatalı labne, üçgen peynir ve meyveli yoğur gibi ürünler de olacak.

    Süt ürünlerinin yanı sıra dondurulmuş baget ekmek, dondurulmuş simit, çiçek balı, kayısı ve kızılcık marmelatı, reçel, margarin ve probiyotik içecek ürünleri de yeni haftada alıcılarını bekleyecek.

    23 Haziran BİM aktüel salı kataloğu ürünleri neler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci aktüel kataloğu ise 26 Haziran 2020 Cuma günü satışta olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow