hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Binance nedir, nasıl kullanılır? Binance Kripto Para sahibi kim? Binance yasal mı, hangi bankalarla anlaşmalı?

    Binance nedir, nasıl kullanılır Binance Kripto Para sahibi kim Binance yasal mı, hangi bankalarla anlaşmalı
    expand

    Binance'den Türkiye'deki kripto para yatırımcılarını ilgilendiren önemli bir haber geldi. Şirket Binance.com üzerinden Türk lirası transferlerini kaldırma kararı aldı. Bu haberler sonrasında Binance nedir, nasıl kullanılır? Binance sahibi kim? Binance hangi bankalarla anlaşmalı? Soruları merak edilmeye başladı. İşte Binance ile ilgili merak edilenler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binance, yeni kripto para düzenlemesinin ardından Binance.com'dan Türk Lirası çekişlerine sınırlama getirildiğini duyurdu. 29 Nisan'dan itibaren Ininal ve Papara aracılığıyla çekiliş yapılamayacak.

    Binance nedir?

    Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu. Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu.

    Binance nasıl kullanılır?

    Binance'ın anasayfasında sağ üst kısımda yer alan “Kayıt Ol” düğmesine tıklayıp, e-posta ve şifrenizi girerek hızlı ve kolay bir şekilde kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz. Buradan devam ederek hızlıca Binance'a üye olabilirsiniz. Üyelik işleminin tamamladıktan sonra kripto para ticareti yapmaya hazırsınız.

    Binance yasal mı?

    Binance, Türkiye merkezli Papara ile ortak çalışacak. Papara, kullanıcıların 16 farklı Türk bankasından havale yaparak TRY ile BNB, BTC, ETH, XRP ve BUSD satın almasına olanak tanıyan yasal düzenlemeye tabi ve güvenli bir ödeme servis sağlayıcısı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binance nedir, nasıl kullanılır Binance Kripto Para sahibi kim Binance yasal mı, hangi bankalarla anlaşmalı

    Binance ne işe yarar?

    Binance altcoin'lerin trade'ini yapabileceğiniz Çin asıllı bir altcoin borsasıdır. 2017 yılında altcoin'lerin değeri çok hızlı bir şekilde arttığı zamanlar piyasaya olan talebe mevcut borsalar yetişemiyor, bu nedenle üyelikleri durduruyordu.

    Binance hangi bankalarla anlaşmalı?

    Binance, trbinance.com bünyesinde Vakıfbank ve Ziraat Bankası olmak üzere iki devlet bankası ile çalışıyor. Kullanıcıların Türk Lirası yatırabileceği ve Türk Lirası ile işlem yapabileceği yeni platform.

    Binance künyesi

    Genel merkezi: Malta

    CEO: Changpeng Zhao (Tem 2017–)

    Kuruluş tarihi: Temmuz 2017

    Kilit kişiler: Changpeng Zhao (CEO)

    Kurucuları: Changpeng Zhao, Yi He

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow