hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Biotrend Enerji halka arzı ne zaman, belli oldu mu? Biotrend Enerji hisse fiyatı ne kadar?

    Biotrend Enerji halka arzı ne zaman, belli oldu mu Biotrend Enerji hisse fiyatı ne kadar
    expand

    Bünyesinde Doğtaş Mobilya ve Kelebek Mobilya markalarını da bulunduran Doğanlar Yatırım Holding’in enerji iştiraki Biotrend Enerji’nin halka arzında talep toplama aşaması için belirlenen fiyat aralığı belli oldu. Peki, Biotrend Enerji arzı ne zaman, belli oldu mu? Biotrend Enerji hisse fiyatı ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doğanlar Yatırım Holding’in enerji iştiraki Biotrend Enerji hisseleri belirtilen fiyat aralığından halka arz edilecek. Bünyesinde Doğtaş Mobilya ve Kelebek Mobilya markalarını da bulunduran Doğanlar Yatırım Holding’in enerji iştiraki Biotrend Enerji’nin halka arzında talep toplama aşaması için belirlenen fiyat aralığı da belli oldu.

    BİOTREND ENERJİ HİSSE FİYATI NE KADAR?

    Doğanlar Yatırım Holding’in enerji iştiraki Biotrend Enerji hisseleri 16.5-18.00 TL fiyat aralığından halka arz edilecek. 16,50 TL-18,00 TL fiyat aralığı ile ek satışın gerçekleşmesi halinde halka arz büyüklüğü 688-750 Milyon TL olarak hesaplanıyor. Bu durumda şirketin halka arz oranı ise ek satış dahil yüzde 27,8’ye ulaşacak. Deniz Yatırım ve TSKB liderliğinde 38 kurumdan oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek halka arzın yüzde 80’i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20’si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi.

    BİOTREND ENERJİ ARZI NE ZAMAN, BELLİ OLDU MU?

    Biotrend Enerji hisseleri 19-20-21 Nisan tarihlerinde talep toplanacak işlemde halka arz büyüklüğünün yüzde 45’ine karşılık gelen fon ile Günlük Alım Emri Taahhüdü gerçekleştirilecek. Buna göre 10 işlem günü süreyle, Deniz Yatırım aracılığı ile ek satış kullanılırsa 1.875.000 adet halka arz fiyatından ve günlük geçerli alım emri girilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow