hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Borç yapılanması isteyen Doğuş Grubu'ndan açıklama

    Borç yapılanması isteyen Doğuş Grubundan açıklama
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Borç yapılanması talebiyle bankalarla masaya oturan Doğu Grubu'ndan açıklama yapıldı; "Bu bağlamda bankalarla olan çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi normal seyrinde devam etmekte, proje finansman ve sendikasyon kredileri alma ve kapatma faaliyetlerimiz de sürmektedir" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doğuş Grubu imzasıyla yapılan yazılı açıklama şöyle: "Türkiye'de değişimin öncüleri arasında yer alan Doğuş Grubu, sahip olduğu geniş hizmet, bilgi ve iş birliği ağını hedeflerine ulaşmak için en etkin şekilde kullanmakta ve Türkiye'ye yatırım yapmayı en birinci önceliği olarak görmektedir.

    Doğuş Holding'ten borç yapılandırması talebi

    Değişen dünya dinamiklerine uyum süreçleri kapsamında doğal olarak tüm paydaşlarımız ile sürekli iletişim içerisindeyiz. Bu bağlamda bankalarla olan çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi normal seyrinde devam etmekte, proje finansman ve sendikasyon kredileri alma ve kapatma faaliyetlerimiz de sürmektedir.

    Doğuş Grubu'nun yeni vizyonu; Türkiye'nin bir dünya markası olma yolundaki gayretleri ve çalışmaları ile paralel şekilde devam edecektir."

    Doğuş Holding tarafından dün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen 2017 bilançosuna göre bankalara 23.5 milyar liralık borcu bulunuyor. Holding, geçtiğimiz yıl Garanti Bankası'ndaki hisselerini 3.3 milyar liraya İspanyol BBVA'ya satmıştı. Yıldız Holding de daha önce borç yapılanması talebinde bulunmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow