hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları dolar kaynaklı yükselişte... Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? 28.10.2020

    Altın fiyatları dolar kaynaklı yükselişte... Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL 28.10.2020
    expand

    Altın fiyatlarındaki yükseliş piyasalarda hafta ortasının yaşandığı 28 Ekim 2020 Çarşamba günü de devam ediyor. Dolar kuru ile bağlantılı olarak gerçekleşen artışla birlikte gram altın 500 lirayı aşarken çeyrek altın da 800 liranın üzerindeki konumunu güçlendirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatı kaç TL? İşte 28 Ekim 2020 son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gramı hafta ortasında bir kez daha artış yaşadı. Ons altında önemli bir değişim yaşanmamasına rağmen dolar kurundaki artış altın piyasasını da etkiledi. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altında son rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 28 Ekim 2020 Çarşamba günü 506 lirada yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının en fazla tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın ise bugün 820 liradan alınırken 827 liradan satışa sunuluyor.


    Dolar ne kadar, euro kaç TL? Son dakika dolarda yükseliş sürüyor… İşte güncel döviz kurları

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    3 bin liranın üzerindeki fiyatı ile alıcısını zorlayan cumhuriyet altını bugün 3 bin 281 liradan alınıp 3 bin 297 liradan satışa sunuluyor.

    Altın fiyatların dolar kaynaklı değişimlerin sürmesi beklenirken ons altının sabit kalması durumunda altın piyasası gözünü dolar kuruna çevirecek. Gramı 500 lirayı aşan altının yeni haftayı hangi seviyede kapatacağı ise 30 Ekim 2020 Cuma günü ortaya çıkacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow