hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 10 Ekim 2020 sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta olacak?

    Çılgın Sayısal Loto 10 Ekim 2020 sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta olacak
    expand

    Sayısal Loto sonuçları 10 Ekim 2020 çekilişinin tamamlanmasıyla birlikte Milli Piyango Online üzerinden sorgulanabilecek. Aynı zamanda dileyen kullanıcılar çekilişi canlı olarak izleyebilecekler. Peki, 68 milyon 742 bin liralık Çılgın Sayısal Loto çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sayısal Loto’da dev ikramiyenin sahibi aranmaya devam ediyor. 50 milyon lira ile başlayan Çılgın Sayısal Loto ikramiyesi devirli tutarlarla birlikte 68 milyon 742 bin liraya ulaştı. Hafta üç kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda devasa ikramiye için bugün de canlı yayında çekiliş gerçekleştirilecek.

    ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

    Sayısal çekilişi 10 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 21:30’da başlayacak. Çekiliş “milli piyango online” üzerinden canlı izlenebilecek.

    BİLET SORGULAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    SAYISAL LOTO 10 EKİM SONUÇLARI MİLLİ PİYANGO ONLİNE’DA OLACAK

    Çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama yapmak isteyen kişiler seri numaraları girerek biletlerini sorgulayabilecekler. Dileyen kullanıcılar da tek tek rakamları kontrol edebilecek.

    Şans oyununda diğer çekilişlerde olduğu gibi 6 talihli numara ve 1 adet joker numarası belirlenecek. Çekiliş sonrasında 6, 5, 4, 3 ve 2 bilenler ikramiye alabilecekler. 6 bilenin çıkmaması durumunda büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow