hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Çılgın Sayısal Loto 13 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da!

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti Çılgın Sayısal Loto 13 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda
    expand

    Haftanın üç günü çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanan çekiliş noter huzurunda gerçekleşti. Çekiliş sonuçları belli olduktan sonra biletler millipiyangoonline.com adresinden sorgulanabilecektir. İşte Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır, çekiliş canlı bilgileri hakkında detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çılgın Sayısal Loto pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri çekilmektedir. Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam çekiliş heyecanı yaşanıyor. Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekilişin tamamlanmasının ardından millipiyangoonline.com adresinden sorgulanabilecektir. Peki ama Çılgın Sayısal Loto saat kaçta, nasıl oynanır?

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21:30'da millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV YouTube hesabı üzerinden canlı yayınlandı.

    Çılgın Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye 96.682.605 TL olarak açıklandı. 

    ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır?

    Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
    Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow