hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 19 Temmuz 2021 sonuçları bugün millipiyangoonline.com’da!

    Çılgın Sayısal Loto 19 Temmuz 2021 sonuçları bugün millipiyangoonline.com’da
    expand

    Sayısal Loto sonuçları bugün 19 Temmuz 2021 çekilişi ile belirlenecek. Talihli adayları 183.8 milyon TL’lik devirli büyük ikramiye tutarına sahip şans oyununda canlı yayında belirlenecek rakamları doğru tahmin etmeye çalışacaklar. Peki, Çılgın Sayısal Loto 19 Temmuz 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftada üç kez çekilişi yapılan ve devasa ikramiye tutarına sahip olan Çılgın Sayısal Loto’da yeni haftanın ilk çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Devreden ikramiye tutarının 183.8 milyon liraya ulaştığı şans oyununda talihliler büyük ikramiyenin sahibi olmak için Milli Piyango TV canlı yayınını bekleyecekler. İşte çekilişe ait bilinmesi gereken bazı detaylar…

    19 TEMMUZ SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ilk Sayısal çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayacak çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow